RUBNE TRAKE

ABS rubne trake

Pri izradi nameštaja neophodno je izabrati i odgovarajuću ABS kant traku kako bi pokrili ivice namještaja gde je materijal sječen. Za savršen izgled modernog namještaja potrebno je posvetiti posebnu pažnju odabiru odgovarajuće ABS rubne trake .Veći dio naših kupaca se odlučuje za dezen kant trake koji u potpunosti odgovaraju dezenu namještaja ali sve više kupaca upravo koristi druge boje ili dezene i koristi ove trake kao dodatni detalj na nameštaju.

Kolekcija sadrži široku paletu raznih jednobojnih, drvnih, “fantazi” dekora, kao i dekora u visokom sjaju, super mat površini i dekora sa površinom u izgledu pravog aluminija. ABS rubne trake je moguće nabaviti u različitim površinskim strukturama poput imitacije godova masivnog drva, grubo piljenog masiva, frontalno rezanog drva, kao i s izgledom tekstila, kože ili kamena. ispunjava zahtjeve svakog kupca.

Abs kant trake su napravljene od ekoloških materijala koji imaju manju emisiju štetnih materijala za razliku od ranije korištenih PVC materijala. Možete ih naći u standardnim dimenzijama u rasponu od 22mm do 54 mm i debljine od 0,5mm do 2mm.

U našoj firmi možete kupiti abs kant trake poznatih proizvođača KUMPLAST, REHAU,DOLKEN,BLAŽIĆ,u velikoj paleti boja i dezena